Само в 7DniFutbol.bg

Черно море стяга грандиозна селекция! Адмирала взима поне 10 нови

7 Dni Futbol16.05.201630

Черно море планира да привле­че поне 10 попълнения през лятото. Броят на новите зависи в голяма степен от това колко от тези, на които им изтичат дого­ворите, ще се навият да ги подновят.

В щаба на “моряци­те” очакват отговор от Марк Клок, Стенио, Бакари, Симеон Райков и Михаил Вен­ков. Тримата чужденци обаче на този етап не са никак склонни да преподпишат и по всяка вероятност ще послед­ват съдбата на Матиас Курьор, който си намери клуб в чужбина и напуска като свобо­ден агент.

Интерес към тях не липсва. Според запознати за Клок напират отбори от ро­дината му Холандия, Белгия и втора Бундеслига. Стенио е желан от португалски и румън­ски клубове, а Бакари може да се завърне в Испания.

Към вече освободените Бо­рислав Стойчев и Иван Маркович пък тези дни официално ще се присъединят Педро Еуженио и Живко Петков. Нов договор няма да бъде предло­жен и на малийския бранител Мамуту Кулибали, а под въ­прос е оставането на Алексан­дър Чанович и Тодор Паланков. Освен това е твърде възмож­но юношите Мартин Коста­динов и Илиян Неделчев да бъ­дат преотстъпени в други отбори, където да трупат опит.

Никола Спасов вече усилено работи по селекцията, като желанието му е да привлече поне двама централни защит­ници, един бек, трима вътреш­ни халфове, плеймейкър, крило и двама нападатели. Новите ще бъдат както от България, така и от чужбина. Водят се разговори с много мениджъри, като едно е ясно – всички ще бъдат свободни агенти.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ