Само в 7DniFutbol.bg

Гъзолизците се разтрепериха пред ЦСКА и Гриша Ганчев

7 Dni Futbol16.05.2016111

Голям страх настана в някои медии. Само за няколко минути Гриша Ганчев разби на пух и прах брътвежите на гъзолизците, които от повече от месец се опитват да убият ЦСКА. Новината, че армейците се завръщат в “А” група изправи на нокти нечистоплътниците, които за някой лев повече пробваха какви ли не маневри само и само да убият армейците. Да, ама планът им се провали с гръм и трясък. И сега ще трябва да се чудят какво да измислят само и само да се харесат на поръчителите си.

Веднага след пуликуваното от Гриша Ганчев съобщение в официалния сайт на ЦСКА, гъзолизците започнаха да се чудят в коя поза да застанат. Почна се едно звънене на МС само и само някой да каже, че тази сутрин Бойко Борисов не се е срещал със силния човек в ЦСКА. Ама уви, на черното не можеш да кажеш бяло. Два от поръчковите сайтове, натоварени с мисията да убият ЦСКА се активизираха. Утре чакаме какво ще измислят две от водещите газети. Че днес им бръкнаха сериозно в здравето. И май гъзолизците ще останат с пръст в устата.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ