БФС изхвърля Левски от „Герена“ до края на годината! (СНИМКА)

7 Dni Futbol16.05.201601

БФС готви сериозен удар по Левски. Заради поредните изцепки на феновете на сините, техния любим клуб ще бъде наказан с лишаване от домакинство за 6 мача, научи 7DniFutbol.bg. Това означава, че до края на годината „Герена“ ще остане затворен за домакинските привърженици.

Както е известно, снощи феновете на Левски погнаха полицаите от сектора за гости на стадиона в Благоевград. Цялото унижение за органите на реда бе гледката как ултрасите ги преследват, псуват и замерят. Сред униформените имаше и жени, които едва се спасиха от екшъна.

В инцидента пострадаха осем полицаи, които потърсиха лекарска помощ. Част от тях бяха с окървавени лица, които потърсиха медицинска помощ. Двама от тях са настанени в болница с комоцио без опасност на живота.

При един от предишните подобни скандали полицията не описа случилото се и покри, че е имало пострадали полицаи. Така Дисциплинарната комисия към БФС не получи сигнал и респективно не наказа „сините“. Сега обаче доказателствата са налице. Ето и какво гласи наредбата при подобни случаи:
13187645_10209400862123735_1718558925_n

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *