Само в 7DniFutbol.bg

“Червен” десант срещу Тигрите на Бойко

7 Dni Futbol16.05.201621

Феновете на ЦСКА стягат сериозно присъствие за мача с Витоша (Бистрица) в сряда на стадион “Локомотив” в столичния квартал “Надеж­да”. Двубоят е със стартов час 18:00, а червените привърженици имат поводи за “закачка” със съперника. ЦСКА и Витоша така и не се срещнаха през есента. Първо армейците се отказаха от Купата на АФЛ, която проти­вопоставяше отборите. А след това бистришките ти­гри се уплашиха от провокации в шампионатния двубой на “Армията” и отказаха да се явят за него.

Витоша е известен като “премиерския отбор”. Припомняме, че фенове на ЦСКА неведнъж през този се­зон скандираха по адрес на премиера Борисов, а направи­ха и протест пред сградата на Народното събрание. Предстои да видим дали в сряда в “Надежда” няма да има нови скандирания и транспа­ранти…

Феновете на ЦСКА ще имат доминиращо присъ­ствие в центъра на София между 20 и 24 май. На 20-и предстои юбилейният мач на Христо Стоичков, а на 24-ти е финалът за купата Монта­на – ЦСКА. На тези две срещи се оча­ква да присъстват общо над 70 000 привърженици на армейците, пише „Тема спорт”.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *