Само в 7DniFutbol.bg

Люпко: Както съм брат с Ганчев, така съм брат и с Наско

7 Dni Futbol16.05.201650

Сръбският треньор Люпко Петрович разкри, че договорът му с Левски ще бъде за 1+1 години и предстои да бъде подписан в понеделник или най-късно във вторник, когато той ще официално представен като наследник на Стойчо Стоев. Петрович е наясно с целите пред “сините” през новия сезон – шампионска титла и достойно представяне в Европа и те не го плашат, защото винаги са били такива.

“Нека първо се запозная с отбора, да видя момчетата, потенциала, всичко. Смятам, че ще са нужни максимум 1-2 нови попълнения, за да се представим добре в Европа. В Левски съм като у дома си. Всички са ми познати – Баждеков, Райко, дори шофьорът на автобуса”, коментира Люпко пред “Меридиан Мач”. На въпроса дали се притеснява от демонстрираната от него в интервю близост с боса на ЦСКА Гриша Ганчев, когото той нарича “брат”, сърбинът се измъква дипломатично.

“Както съм брат с Ганчев, така съм брат и с Наско Сираков. Чувствам много близък и Гонзо, който ми е бил футболист, а сега се очертава да работим заедно. Навсякъде оставям приятели. Не мисля, че мога да имам проблем с феновете”, казва още Люпко, който се надява да изпълни договора си на “Герена”, но е наясно, че това ще стане чрез постигане на резултати.

“Във футбола те са най-важното- Нямаш ли ги, винаги могат да те изгонят”, заключава сърбинът, който навърши 69 години.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *