Само в 7DniFutbol.bg

Нов удар по Гонзо! Домо не иска да си ходи

7 Dni Futbol29.01.201560

Нападателят Валери Домовчийски не иска да напуска Левски, обяви агентът му Генади Вучков пред “24 часа”. В последните дни упорито се говори за трансфер на футболиста в македонския Вардар (Скопие), като дори се посочват конкретни суми. Агентът му обаче не знае нищо за подготвяна продажба на играча.

“Трансфер не стои пред нас. Валери е левскар и иска да се докаже в клуба. Той има договор за още 1,5 години и желанието му е да го изпълни. В контракта му е вписана и немалка сума за откупуване, която не е никак малка”, добавя Вучков.

Домовчийски не се представи особено добре през първия дял на сезона, но в подготовката започна силно. Той получи и специални похвали от треньора Стойчо Стоев след контролата с Карабах, в която вкара два гола за победата. Отказът на нападателя да бъде продаден обаче едва ли се нрави на Георги Иванов-Гонзо, който иска да привлече класен таран, но за целта първо трябва да се освободи от заплатата на Домо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ