Само в 7DniFutbol.bg

Срам! Попето сам се отказал от националния

7 Dni Futbol29.01.2015230

Ивелин Попов сам е поискал Кубан да го спре за контролата с Румъния на 7 февруари. За такъв вариант се говори в сградата на БФС, след като стана ясно, че капитанът на националите е поредния футболист, спрян от клуба си за дебюта на новия селекционер Ивайло Петев, пише “Меридиан Мач”. Съмненията се породиха от поведението на руснаците, които първо не направиха никакви спънки на Попето, докато още преди седмица ЦСКА (Москва), Селтик, Мерсин и Ливорно обявиха, че няма да пуснат съответно Георги Миланов, Александър Тонев, Николай Михайлов и Андрей Гълъбинов за мача в Турция.

Програмата на Кубан показва, че заради националния Попов не би могъл да вземе участие единствено в контролата с Висла на 5 февруари. Спирането му съвпада подозрително с думите на Петев, че вероятно ще има избор на нов капитан. За да си спести унижението, бившият играч на Литекс е взел мерки да се спаси от контролата с Румъния, което би съвпаднало с разжалването му в редови играч.

В БФС има силно лоби, начело с Йордан Лечков, което настоява Попов повече да не бъде викан заради изпуснатата дузпа срещу Малта. Самият Петев пък заема компромисна позиция. Той е склонил за избор на нов капитан, но настоявал Попов да бъде викан.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ