Само в 7DniFutbol.bg

Любимец на сектор “Б” влиза в щаба на Люпко?

7 Dni Futbol15.05.201630

Сърбинът Милош Круш­чич ще влезе в щаба на Люпко Петрович в Левски. Той му бе помощник и в първия престой този сезон на старшията в Литекс (б.а. – Петрович на два пъ­ти води ловчанлии през есента). Милош Крушчич е 39-годишен. Бившият за­щитник е юноша на Партизан, а кариера прави в Земун (1991-2001 г.) и ру­ския Ростов (2001-2007 г.). От 2011 до 2013 година е помощник в казахстанския Тараз. Именно оттам му е познанството и с Петро­вич. След това двамата бяха заедно и в Литекс, а сега ще са на “Герена”, пише “Тема спорт “.

Останалите хора в еки­па му все още не са напъл­но уточнени. Заговори се, че към тях може да се при­съедини и бившият футбо­лист на сините Предраг Пажин. Желанието на Лев­ски е в щаба да продължи да бъде Елин Топузаков, както да влезе и Асен Бука­рев. Скаутът на сините в момента е на стаж в нем­ския Леверкузен. Работа­та си ще запази треньо­рът на вратарите Вальо Захариев. Засега остават кондиционните треньори Роко Перота и Ясен Екимов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ