Само в 7DniFutbol.bg

Петев вика нападател, изпаднал два пъти за един сезон

7 Dni Futbol15.05.201630

Гласеният за нов напа­дател на националния от­бор Борис Ташчи записа куриозно тъжен завър­шек на сезона. Украинецът с българ­ски корени рита 45 мин за „Щутгарт” при загубата 1:3 като гост на „Волфс­бург” в последния кръг на Бундеслигата, която остави „швабите” на 17-ото място.

Те потеглят заедно с по­следния „Хановер” ди­ректно към Втора бундеслига. Така Ташчи изпадна с втори отбор през тази кампания. По-голямата част от нея високият 192 см нападател прекара в „Щутгарт II”. Той завър­ши на последно място в III дивизия и от следващия сезон ще играе в регио­налната лига. За втория състав на „швабите” Ташчи вкара 7 гола в 19 мача. Заради тях той бе взет в първия тим в нача­лото на март. 22-годишният футболист влезе 9 пъти като резерва при от­чайващата серия на „Щутгарт”, довела до първо изпадане от 1975 г. Ташчи не успя да се разпи­ше в елита на Германия.

Желанието на нацио­налния селекционер Ивайло Петев бе той да бъде включен в състава за турнето в Япония.
РЕ

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ