Само в 7DniFutbol.bg

Левски задържа Венци Христов за още 3 години

7 Dni Futbol15.05.201620

Най-сполучливото зимно попълнение на Левски Венцислав Христов ще подпише нов договор с клуба. Контрактът ще бъде за срок от три години, каквото беше и желанието на самия играч.

Наскоро Венци разкри, че все още не му е предложено да остане на “Герена” след края на сезона. Той дори обясни, че клубът не е задействал автоматично клаузата за удължаване на контракта му, който е до 1 май. Впоследствие от Левски обясниха, че Венци се е объркал и става въпрос за 31 май. Това потвърди и личният му агент Милен Георгиев. Той разкри, че преговорите между двете страни са на финалната права.

“Има желание и от двете страни, но за момента няма нищо на хартия. В момента Левски има други приоритети и след това мисля, че няма да е проблем да седнем и да подпишем”, заяви Георгиев.

Христов е водещ нападател на Левски този сезон със 7 попадения. нападателят е записал и 6 мача и 1 гол за националния отбор на България.

“7 дни спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ