Само в 7DniFutbol.bg

Легенда скандално: Това е най-скъпото второ място в историята! Стойчо се взе за върха на сладоледа

7 Dni Futbol14.05.201620

Легендарният нападател на Левски Петър Курдов изрази изключително остра позиция след раздялата между “сините” и Стойчо Стоев. Според него това действие е закъсняло, а последиците трябва да се поемат и от Георги Иванов и Иво Тонев.

“Нормален процес, не е изненада. Даже трябваше да се случи в началото на сезона. Но решиха да му дадат вот на доверие и видяхте докъде я докараха с неговите фантасмагории. Той се опитва да убеди, че всичко в отбора е по мед и масло. В периода на пребиваването му на “Герена” през неговите ръце и тези на Гонзо са минали 37 футболисти. Спомняте ли си, когато премиерът Бойко Борисов каза, че за Левски са похарчени 6-7 млн? И тази година хвръкнаха 6 милиона. Това е най-скъпото второ място в историята на Левски.

Не само Гонзо, но и Иво Тонев трябва да си тръгнат. От Тонев започват нещата. Треньорът играе според това, което му позволят. Тримата са в кюпа, както се казва, да си разделят вината. Не сега да си изтрият ръцете със Стойчо. Той това си може, беше си въобразил, че като е в Левски, като постигна няколко епизодични победи, е върха на сладоледа”, каза Курдов и завърши, че има треньори от близкото минало, които могат да изведат Левски до трофеи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ