Само в 7DniFutbol.bg

Подробност – Левски има над 25 милиона лева дълг!

7 Dni Futbol14.05.2016254

На “Герена” има защо да са притеснени! Дълговете на клуба, макар и не така шумно дебатирани като тези на ЦСКА, гонят космически висоти. В момента те са близо 25 милиона лева!

Само благодарение на договорката на Иво Тонев с фирмата, построила новия сектор, борчовете не растат. Причината е, че строителите са решили да не начисляват лихви на сумите, които “сините” им дължат за градежа. Както е известно Левски ще изплаща сектора си с постъпление от билети, което означава, че при тази посещаемост дължимите близо 18 милиона ще бъдат възстановени на строителите някъде през 3025 година!

Освен това клубът има над 1,5 милиона лева задължения към бивши играчи и треньори, които са разсрочени, а така също и вътрешен дълг към таен благодетел, който се държи в тайна, за да не нагнетява напрежение.

Неслучайно от “Герена” не смеят да се усмихнат стане ли дума за финансово състояние, нищо, че половината победители в търговете за държавни поръчки бяха пратени да помагат на държавния отбор.

 

4 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ