Само в 7DniFutbol.bg

Скандал! При влизане на Божков в ЦСКА, УЕФА изхвърля…и Лудогорец от Европа

7 Dni Futbol13.05.2016110

Пъкленият план на заверата #KOЙ в лицето на Делян Пеевски и Васил Божков да сложи ръка на ЦСКА, е на път да доведе до грандиозен срам за “армейците”. Те рискуват да бъдат изхвърлени завинаги от европейските турнири, ако хазартният монополист и единствен букмейкър в България влезе в ЦСКА, напук на милионите фенове, които не щат да го виждат пак в Борисовата градина! Припомняме, че при първия престой на Божков, той бе принуден от феновете да продаде клуба, след като те видяха призрака на тото-коефициента в загубената титла.

Сега Васил Божков бута като лице на преврата в Борисовата градина Цветомир Найденов, управител на контролирания от олигарха букмейкър “Ефбет”. Това противоречи на всякакви правила на УЕФА, която води неистова битка с черното тото и зависимостта на клубовете от букмейкърски компании. Поради тази причина заложна къща няма право да има футболен клуб. Точно това пък е на път да се случи у нас, ако плана за преврат на тандема Божков-Пеевски успее. Което пък ще означава край на европейското бъдеще на столичани.

7DniFutbol.bg отправя следните въпроси към Борислав Михайлов с надеждата утре сутринта, когато е единствения шанс да го хванем трезвен, той да ги прочете и да вземе да им отговори:

Г-н Михайлов, как ще обясните на УЕФА, че ЦСКА ще бъде предоставен със съдействието на БФС на фирма за хазартни залози!?

Г-н Михайлов, как ще обясните на УЕФА, че дружество, което дава пари на почти цялата “А” група, може да вземе клуб от същата “А” група. И срещу това, че спонсорира клубовете, може ли да иска от тях нещо “по-така”?

Г-н Михайлов, наистина ли при предишното управление на Васил Божков, в лицензионните документи на клуба е бил пропуснат факта, че той е хазартен бос?

Г-н Михайлов, зависим ли сте от тото-индустрията у нас, помагал ли ви е някой от бъдещите оздравители на ЦСКА да отървете кожата след скандално нагласения мач на националния отбор в Турция с Естония!?

Г-н Михайлов, заявявал ли ви е в прав текст Делян Пеевски или пък негов наместник в БФС, че ако бъде допуснат до “А” група друг ЦСКА, различен от този на Васил Божков, вие ще влезете в затвора!?

Г-н Михайлов, бил ли сте в компанията на манекенки, които работят в агенция с офис близо до площад “Славейков”!?

И НАЙ-ВАЖНОТО:

Г-н Михайлов, наистина ли при установяване на собственост и монопол на букмейкърска къща във вътрешното първенство, ВСИЧКИ български отбори рискуват да бъдат извадени от евротурнирите, включително и Лудогорец, а БФС жестоко наказан!?

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ