Само в 7DniFutbol.bg

Георги Иванов: Ще взимаме само свободни агенти! Платихме 230 бона на НАП днес

7 Dni Futbol13.05.201650

Спортният директор на Левски Георги Иванов разкри, че днес клубът е платил 230 хиляди лева от задълженията си към НАП. Гонзо бе категоричен, че на “Герена” няма финансов рай и през лятото новият треньор, чието име се пази в тайна, ще може да взима само свободни агенти.

“Левски работи с ограничен бюджет. Не е вярно, че тук има изобилие от пари. Днес Левски е платил 230 хиляди лева към НАП. Това не значи, че можем да привличаме футболисти, които си искаме. Ще освободим максимум един-двама играчи по преценка на новия треньор и ще привлечем максимум трима.

Не можем да говорим за финансов рай и, че ще можем да привличаме играчите, които искаме без значение дали ще се плаща трансферна сума за тях или не. Лятото ще взимаме само свободни играчи.

От една година Левски е финансово стабилен, а много хора не оцениха, че едновременно с това развиваме 8 юноши и правим отбор. Аз и Стойчо Стоев сме мислели за бъдещето на клуба. Ако бяхме взели футболисти на по 26-27 години, сигурно щяхме да постигнем повече успехи, отколкото с тези на по 22-23, които взехме.

Привлякохме 7 човека. Не сме се оплаквали какво и как ни липсва, защо така се е случило. Приели сме да работим така. Смятам, че Левски трябва да изпрати Стойчо Стоев по европейски. Говорим чисто човешки, не сме се събрали да говорим за неустойки. Той е положил основите на един добър отбор. Левски трябва да изгражда кадри. Стойчо оставя един отбор с бъдеще, аз като си тръгна също ще съм сигурен, че ще е така.

Призовавам феновете да го изпратят подобаващо след мача с Пирин. “

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *