Само в 7DniFutbol.bg

Стойчо Стоев: Сменят ме заради две изречения за Лудогорец и Райо Валекано! Доволен съм от себе си

7 Dni Futbol13.05.201640

Стойчо Стоев заяви, че си тръгва удовлетворен от работата си в Левски, но недоволен от това, че не е станал шампион с отбора си. Той разкри и причините, които са му били изтъкнати за смяната му.

“С хиляди перипетии, редуциране на бюджета и много млади играчи, успяхме да изградим добър отбор, който заслужено ще играе в Европа. Целта беше това, но решението на ръководството и аз го приемам. Не съм човек, който ще се сърди или ще е недоволен. Целта е изпълнена, не искам да коментирам решението на шефовете. Не се чувствам обиден, но съм малко разочарован няма как да е иначе.

Де Ноойер беше взет лятото, не зимата. Менголо и Тунде бяха взети зимата. Не говорим за това, че са привлечени те и дали съм разочарован. Ние не разполагахме с пари за селекция, те дойдоха без пари. Резервите не помогнаха срещу Локо Пд през второто полувреме, предполагам, че няма и да е единственият случай.

В един момент репликата ми, че Левски е далеч от Лудогорец натежа на шефовете. Това е един от техните доводи. А другият е сравнението  ми с Райо Валекано, което беше извадено от контекста. Сравних бюджетите, а не историята на двата клуба. За съжаление това се е набило в главите на хората, но аз бях искрен и честен в този момент. Предполагам и, че играта не се харесала на шефовете. Моето мнение е по-различно, защото всекидневно съм бил с този отбор.

През пролетта прекалено много се заговори за треньорска смяна, което можеше да бъде туширано от ръководството само с няколко думи.

Удовлетворен съм от работата си в Левски. И на мен ми се искаше да стана шампион, както и на хората, но това отнемане на 7 точки натежа и предопредели нещата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ