Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо: Никога не съм казвал, че ще си тръгна със Стойчо! В понеделник ще имаме треньор

7 Dni Futbol13.05.201670

Спортният директор на Левски Георги Иванов остава в клуба поне до края на сезона. Това каза той на пресконференцията със Стойчо Стоев и разкри, че новият треньор ще бъде обявен в понеделник.

“Никога не съм казвал, че ще си тръгна заедно със Стойчо. Казах, че ще взема решение за себе си след края на сезона дали ще остана. Аз не съм предложил на УС Стойчо Стоев да бъде сменен. Той свърши много добра работа в името на Левски, с юношите. Не мога да си тръгна и аз при положение, че ние сме ги довели тези хора, които са в отбора в момента.

Разбрали сме се последният мач на Стойчо да бъде срещу Пирин. В понеделник може би ще подпишем договора с новия треньор. Не е коректно да казвам кой ще е, но ще е чужденец.

Идеята ми беше Стойчо Стоев да изкара сезона до края, но той прецени, че за него ще е по-добре да води отбора само срещу Пирин, за да може новия треньор да опознае отбора в оставащите два мача. Управителният съвет гласува дали той да бъде освободен или да остане. “

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ