Само в 7DniFutbol.bg

От Левски си признаха: Издържаме се със заеми

7 Dni Futbol13.05.2016110

Някой от Левски трябва да даде обяснение какво се случва клуба. Тръст “Синя България” и НКП, които са членове на управителния съвет на клуба признаха в свое съобщение, че “сините” са финансирани със заеми до момента. Те разкриват и за край на практиката, а обяснението се очаква след пресконференцията на заседанието на УС следващата седмица. Фенските организации искат ревизия и на всички договори на клуба.

Съобщението на организираните фенове:

“Тръст „Синя България” и Национален клуб на привържениците на Левски оценяват опитите за финансово стабилизиране на клуба, но ги смятат за крайно недостатъчни. Като незадоволителна Тръст „Синя България” и НКП определят формата на финансиране от страна на мажоритарните собственици и подложиха на гласуване в Управителния съвет на клуба решение, според което се прекратява финансирането чрез заеми.

Решението беше прието единодушно.

В качеството си на миноритарен акционер Тръст „Синя България“ ще започне проверка на всички договори в клуба, като формата предстои да бъде уточнена от управителния съвет на организацията.

Същевременно Тръст „Синя България” и НКП като членове на Управителния съвет на клуба изразяват задоволството си от гласуваното, макар и закъсняло, решение за определянето на отговорността за селекцията на клуба, която ще бъде изцяло в ръцете на спортния директор. Това прекратява нежеланите практики за вмешателство и липса на отговорност.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ