Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Левски започна преговори с Димитър Васев

7 Dni Futbol13.05.201630

Ръководството на Левски вече е започнало да търси нов треньор, който да наследи уволнения Стойчо Стоев. 7DniFutbol.bg научи, че фаворит за овакантения треньорски пост на “Герена” е Димитър Васев. Треньор номер 1 за миналия сезон отказа няколко предложения, сред които бяха тези от Ботев (Пловдив) и Берое. Силният човек в Левски Иво Тонев обаче е готов на всичко, за да убеди бившия наставник на Локомотив (София) да поеме сините. Както е известно, двамата са в много добри отношение и поради тази причина Васев може да се смята за фаворит за треньорския пост в Левски.

Единственото условие на наставника е той да има цялата спортно-техническа власт. За никой не е тайна, че Димитър Васев е един от малкото треньори у нас, който има собствено мнение и го отстоява до край. Почти сигурно Тонев няма да има нищо против да повери цялата власт в ръцете на треньора, тъй като през миналия сезон той доказа, че може да изгражда колектив и да постига резултати.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ