Само в 7DniFutbol.bg

Тръстът иска ревизия в Левски

7 Dni Futbol13.05.201630

Фенското сдружение Тръст “Синя България”, което е член на Управителния съвет на Левски, поиска пълна ревизия в клуба, пише “Тема Спорт”. Това стана ясно от решение на ръковод­ния орган на запалянковската организация.

От там са по­ставили това искане по вре­ме на рекордно дългото засе­дание на УС на “сините” в сряда, което продължи близо шест часа. На сбирката бе бистрено фи­нансовото състояние на клу­ба, което по всичко личи, че не е цветущо и свежи сред­ства липсват.

Заговори се дори, че в последно време 26-кратните шампиони на България са били издържани със заеми. От ръководството на “Герена” обаче мълчат по темата, което още повече засилва всякакъв род спекула­ции. Няма отговори и на то­ва дали генералният спонсор ще се ангажира с придобиването на 13 милиона акции (1 акция е с номинал 1 лев).

От публикувания прото­кол от УС на “Синя България”, който се е състоял на 9 май – ден преди срещата на върха в Левски, става ясно, че тръ­стът настоява и в най-кратък срок да се изготви бюджетът на клуба за след­ващия сезон.

Ето какво гласят решения­та на организацията, които са били поставени на УС на Левски: да бъде изяснена си­туацията относно “Виваком” и плановете им като спонсор на отбора; да бъде изискана пълна ревизия на ПФК “Левски”; да бъде предло­жено подновяване на кампа­нията “Левски е твой”; в най-кратък срок да бъде пред­ставен проектобюджет. Те са приети с пълно единоду­шие. Какво обаче е одобрил УС на клуба, остава тайна.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *