Само в 7DniFutbol.bg

Фенка на ЦСКА нападна Пеевски: Не съм друсана чалгарка, която да му пада в краката срещу кинти

7 Dni Futbol13.05.2016181

Чаровната фенка на ЦСКА Петя Димитрова не издържа след поредната гнусна статия по неин адрес, появила се в медиите. Според “Всеки ден”, тя се сваляла с играчите на армейците, което сериозно притеснявало треньора Христо Янев. Името на красавицата дори е забъркано с благодетеля на червените. Заради лъжите по медиите, Петя нападна един от босовете в сянка на Левски – Делян Пеевски.

“🐷Няма как да подмина поредната порция свински лайна от селския клозет. Евентуално мое мълчание би ознавачало, че приемам тази помиярщина за чиста монета. А помиярщината никога не е чиста монета. Няма и да бъде. Искам да кажа на господин Пеевски, че не съм друсана чалгарка, която да му пада в краката срещу кинти. Не съм свиня, имам врат и гледам нагоре. Той и себеподобните му могат да виждат само локвата, в която се въргалят. Знам, че е трудно да не си свиня в България. Добре платено е. Но няма да се откажа да живея по своя начин, а не да грухтя в хора… Трудно е да ви обичат без да плащате нали и си мислите че и другите са така!???🐷 САМО ЦСКА!!!”, написа Петя в профила си във Фейсбук.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ