Само в 7DniFutbol.bg

Трансферна цел на Левски бяга в Минск

7 Dni Futbol13.05.201610

Един от най-класните футболисти в селекцията на Черно море – Матиас Курьор, е първият легионер, който със сигурност ще си тръгне от “Тича” след края на сезона. “Меридиан Мач” научи, че роденият в Мартиника играч вече е подписал договор с клуб от чужбина. Най-вероятно става въпрос за беларуския гранд Динамо (Минск).

Припомняме, че Матиас Курьор е един от футболистите в Черно море, на които контрактите изтичат в края на сезона. Другите са Бакари, Стенио и Марк Клок. Ръководството на “моряците” е отправило оферти за нови договори на чужденците, но в тях няма увеличение на заплатите. Заради това на този етап те отказват да ги подпишат.

Както е известно, към Курьор имаше сериозен интерес от страна на Левски и не толкова сериозен от Лудогорец. Халфът обаче явно предпочита да продължи кариерата си далеч от България. На “Тича” вярват, че в най-скоро време ще стане ясно бъдещето и Бакари, който почти сигурно също ще предпочете трансфер зад граница.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ