Само в 7DniFutbol.bg

Левски уволнява Стойчо Стоев!?

7 Dni Futbol13.05.201630

Бъдещето на треньора на Левски Стойчо Стоев е тема номер 1 на днешния петък, 13-и. Според “Тема Спорт” наставникът на “сините” вече е уволнен от ръководството на тима в сряда и в момента двете страни преговарят за размера на неустойката. Самият Стоев води тренировката на Левски в четвъртък вечер и нищо в поведението му не подсказваше, че е напрегнат. Възможно е Стоев да води Левски в оставащите до края на сезона мачове, а в случай на отказ, то мястото му ще заеме помощникът Елин Топузаков.

Според “7 дни спорт” Стоев вече се е примирил със съдбата си и я приема. Той дори вече си търсел отбор в чужбина. Специалистът е представляван от английската компания New Era Global Sports Management. Англичаните редяха Стоев за пост на Острова още докато беше начело на Лудогорец, но в крайна сметка той остана в България.

На “Герена” търсят треньор, като не е изключено да се назначи чужденец. Възможен вариант бил хърватинът Нико Ковач, който в момента е начело на борещия се за оцеляване в Бундеслигата Айнтрах Франкфурт.

Възможно е да бъде привлечен и холандски специалист. В полза на тази теория работи останалото в тайна пътуване на спортния директор Георги Иванов до Ниската земя през уикенда-

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *