Само в 7DniFutbol.bg

Стоев готви пъклен план за провал в Европа, но кой да го вини?

Стойчо Стоев е готов да изпълни пъклен план, с който да павира пътя към поредният провал на Левски в евротурнирите. Специалистът постоянно увърта за бъдещето си, а шефовете са по-потайни от него. Сякаш съдбата на Стойчо е по-важна от тази на “сините”. Другата седмица (по думите на Стоев) всичко ще е ясно – кой остава и кой си тръгва от “Герена”. Георги Иванов и треньора са скачени съдове и вероятността Гонзо също да си тръгне не е малка. Нали това искат феновете? Ще го получат, а последствията ще са отново за тях и за клуба.

Стойчо може да си тръгне без угризения от Левски, защото договорът му по всичко изглежда е за година и половина с опция за удължаването му за още една. Ако Иво Тонев не активира клаузата (а и да го направи, но Стоев откаже да подпише), “сините” ще трябва да тръгнат с нов треньор и вероятно нов директор към групите на Лига Европа. Ще е чудо, ако го постигнат.

По всичко изглежда, че Стойчо Стоев ще си тръгне и ще остави Левски в небрано лозе. Кой обаче може да го вини? Наставникът изтърпя достатъчно и от феновете, и от шефовете. Публично обявеният вот на недоверие със сигурност е ударил по гордостта на шампиона с Лудогорец. Без съмнение Стойчо е наясно какви ще са последствията от напускането му, но как да му се сърдят точно тези, които го притиснаха в този ъгъл?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *