Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев не пести средства за ЦСКА, бизнесменът хвърля 1 млн. лева за ремонта на Панчарево и Армията

7 Dni Futbol12.05.201661

Възстановителните дейности по “Армията” и Панчарево продължават с пълна сила, а общата инвестиция в тях може да достигне 1 милион лева.

Теренът в Борисовата градина, както и двете игрища на базата край София вече са напълно разкопани. Малко по-бързо тече работата по Панчарево, която започна и по-рано. Там е стартирало поставянето на дренажна и поливна система на терените. Освен това базата е почистена от растителността, която бе превзела напълно едно от игрищата.

Разкопаването на “Армията” пък приключи вчера. Трите терена ще се сдобият с изключително качествено покритие, произведено в Холандия. Общата инвестиция в дейностите първоначално бе изчислена на около 800 000 лв., но може да нарасне дори до милион.

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев не пести средства за базата, като иска да я приведе в по-добър вид за новия сезон. Има проект и за цялостна реконструкция на сектори Б и В на “Армията”. Тези ремонти ще изчакат решението къде ще играе клубът от следващия шампионат. Ганчев се ангажира и с освежителни ремонти по музея на стадиона, които ще бъдат завършени в петък.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ