Само в 7DniFutbol.bg

За Янев финала е далече, Кокала май го притеснява

7 Dni Futbol11.05.201670

Наставникът на ЦСКА Христо Янев заяви, че е прекалено рано да се говори за финала Купата на България срещу Монтана. Той все пак посочи треньора на Монтана Емил Велев като човек с голям опит в турнира, с което показа и, че може би се притеснява от изненадите, които може да му подготви Кокала.

„Единственото, което ме изненада в Гоце Делчев, беше теренът, условията. Радвам се, че момчетата се приспособиха бързо. Заслужена победа с 3:0. Мачът мина по нормален начин и всичко е окей“, каза Янев.

„Финалът няма смисъл да го коментираме. Монтана е доста сериозен отбор, с утвърден треньор и опитни футболисти. Те са добре организирани и, повтарям се, имат треньор с опит в Купата на България. Това е мач, който е доста далече във времето, има две седмици дотогава.“

Младият специалист също така потвърди, че ще присъства сред публиката за звездния шоу мач по случай 50-ата годишнина на Христо Стоичков.

„Христо Стоичков е икона на българския футбол. Той ни е вдъхновявал да играем футбол, не мисля, че има човек, който би искал да пропусне юбилейния му мач“, добави още Янев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ