Само в 7DniFutbol.bg

Мис Национален отбор тръгва на турне за красавици

7 Dni Futbol11.05.201620

„Мис Национален отбор“ тръгва на кастинг турне. Първата спирка ще е Варна на 13 и 14 май, след това Пловдив на 17 май и накрая София на 21 май.

„От миналите години знаем, че много момичета се притесняват да пускат снимки, а предпочитат лична среща. Освен това има и момичета, които се интересуват от повече детайли около задълженията на една „Мис Национален отбор“. Именно в такива лични срещи, могат да разберат всичко за конкурса. А и много често момичета, които придружават свои приятелки се престрашават да участват след лична среща с мен и екипа. Това е и причината пак да направим това мини кастинг-турне преди същинския кастинг. Благодаря на Planet за подкрепата“, споделя Маги Вълчанова.

Както е известно, третото издание на конкурса „Мис Национален отбор“ започва партньорство с веригата заведения Planet Night + Day. Всички момичета, които предпочитат личната среща с организатора на конкурса – Маги Вълчанова, могат да го направят именно там.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ