Само в 7DniFutbol.bg

Гонзо сам прави селекцията в Левски, после ще носи и последствията

7 Dni Futbol11.05.201640

Спортният директор на Левски Георги Иванов ще има последната дума за все­ки набелязан за трансфер на “Герена” през лятото. Гонзо е успял да убеди ръководните фактори в клуба и да по­лучи правото на вето, в слу­чай че някой от новите не получи одобрението му. Преди около месец Иванов в прав текст обяви, че ще нас­тоява това да се случи и ще иска от Управителния съвет да увеличи правомощията му. Така Иванов вече ще но­си лична отговорност за всеки привлечен играч, а тя няма да се размива по вери­гата между треньор, скаути и него. Включително и по-го­леми шефове, които неведнъж са лобирали за взима­нето на определен футбо­лист. Последният такъв слу­чай е с Бабатунде Аденижи от зимата.

Бившият централен напа­дател на Левски вече се е захванал сериозно със селек­цията. По този повод той е бил през уикенда в чужбина, за да наблюдава вече набеля­зан футболист. През лятото сините ще опитат да подси­лят отбора за Лига Европа -тимът се завръща в евро-турнирите след двегодишно отсъствие. Столичани искат да вземат вратар, централен защитник, бек и плеймейкър. Сред спрягани­те за трансфер на “Герена” са кипърският бранител от АЕЛ Лимасол Валентинос Сиелис и нападателят на Черно море Матиас Курьор. Дого­ворът на последния с варненци изтича и той може да дойде в Левски като свобо­ден агент. Разговори с игра­ча за негово преминаване на “Георги Аспарухов” вече са водени, а от варненския клуб заявиха, че Курьор е отказал да продължи договора си.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ