Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА ще използва и Христо Стоичков срещу Васил Божков!

7 Dni Futbol11.05.201682

Феновете на ЦСКА ще организират двоен удар срещу Васил Божков в рамките на 100 часа! Ултрасите ще използват двата най-посетени мача този век у нас – бенефиса на Христо Стоичков и финала с Монтана, за да покажат, че по никакъв начин не искат Васил Божков и задкулисният му приятел Делян Пеевски в Борисовата градина!

За двете срещи се готви специална хореография, като тази за мача с Монтана ще е невиждан досега у нас протест срещу присъствието на човек в клуб. В София вече бяха налепени над 500 плаката срещу обединението на Божков и Пеевски на гърба на ЦСКА. Те ще бъдат използвани за основа и на хореографията за “Васил Левски”.

Самият олигарх очевидно е притеснен от готвещия си протест, защото вчера е викал на пожар в офиса на “Московска” разжалваният от Росен Животното лидер на Сектор Г Димитър Ангелов. Дучето е един от малкото фенове, гравитиращи около Божков. Най-вероятно той ще има мисия до 20-и май да се опита да разедини агитката, която е плътно зад Гриша Ганчев.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ