Само в 7DniFutbol.bg

Близнаците си събраха багажа, отиват в Берое

7 Dni Futbol11.05.201641

Близнаците Радослав и Борислав Цоневи няма да останат в Левски. 21-годишните таланти са си събрали багажа от „Герена“ и само чакат да свършат последните мачове. Договорите на благоевградчаните изтичат в края на кампанията. По информация на “7 дни спорт” следващият отбор на близнаците Цоневи ще е Берое.

Отборът от Стара Загора от няколко дни има нов треньор – Александър Димитров. Младият спец познава добре качествата на Радослав и Борислав. Братята бяха основни фигури в селекцията му в националния отбор до 19 години на европейското в Унгария. Идеята на Димитров е да вземе млади футболисти, които са минали през ръцете му. Чистката в Берое пък започва с чужденците Елиаш, Джоман, Керкар, Милисавлевич и Том. Вероятно и част от опитните български футболисти ще си тръгнат през лятото.

Договорите на Ради и Боби Цоневи изтичат в края на шампионата. От „Герена“ вече предложиха на братята да седнат на масата за преговори и дори дадоха срок до 9 май. От клуба няма официална информация, че двамата са подписали предложените им нови контракти. Близнаците обичат Левски, но не искат да останат на „Герена“, защото получават малко време за игра. Ради има 25 мача и 1025 минути през този сезон. Брат му Боби игра по-малко – 6 мача и 422, защото дълго време лекуваше контузия.

Треньорът Стойчо Стоев наскоро обясни, че младите при “сините” получават достатъчно шанс за изява. Близнаците вече са разкрили пред свои близки, че няма шанс да останат в Левски. Интерес към тях има още от страна на Ботев (Пловдив) и Славия, но Берое е фаворит за подписите им заради Александър Димитров.

коментар

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *