Само в 7DniFutbol.bg

Киряк Стефчов обеси Левски! Сега внуците му продадоха Левски

7 Dni Futbol11.05.2016133

Ден, след като Цветан Василев разкри как Делян Пеевски и братя Велчеви са му откраднали “Виваком”, мобилният оператор отпусна 120 000 лева на агитката на Левски. Ей така, да си организира хореографията. Тази вечер хореографията в Сектора беше вълнуваща – запалиха едно Л. И това ще струва на абонатите на “Виваком” по 10 000 лева на месец. Че то инквизицията по-евтино е запалила Орлеанската дева, бе, маскари мобилни!

Дотук с историческите препратки. Това е края на Сектор “Б”! Край, започнал от продадените от Мишо Предателя билети на ЦСКА, продължило през хилядите изядени клети агнета из Майка България от хвърковатата чета на Златин Тепсиев, продължило през ОНАЗИ катастрофа на Гугутката и сега ТОВА! Вие разбирате ли какво се случи? Някой продаде агитката на Левски на “Виваком”, на контролирана от Пеевските хора компания! Някакви хора, чиито дядовци начело с Киряк Стефчов са качили Апостола на бесилото!

В същото време феновете на ЦСКА събират стотинки, за да правят хореография. И я правят! Събират левчета, за да си пълнят секторите. И ги пълнят! И ще имат великото преживяване да са част от най-посетения мач в България този век.

НЯКОЙ ВИЖДА ЛИ РАЗЛИКИТЕ? И МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ КОЯ Е ПУБЛИКАТА НА НАРОДА И КОЯ НА СПОНСОРИТЕ!?

3 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *