Само в 7DniFutbol.bg

Мегаскандал! “Оздравителят” Божков е натрупал първите 2 милиона дълг на ЦСКА към НАП!

7 Dni Futbol10.05.2016120

Васил Божков щял да оздравява ЦСКА! Странно, при положение, че от неговото управление тръгва болестта, която по-късно положи “червените” във финансовия гроб!

7DniFutbol.bg се добра до сензационни документи. Те доказват, че когато Васил Божков е продал ЦСКА на Прамод Митал за близо 17 милиона лева, 2 млн. от тях е трябвало да бъдат отчислени, за да се покрият задълженията на “армейците” към НАП и други. Вместо това хората на Божков финализирали сделката, лапнали всичко, откъдето тръгват проблемите.

След като властта преминава в ръцете на Лупи, той решава, че може да я кара по божковски и спира да плаща към НАП. По-късно на хоризонта се появяват Гърнетата, след тях отново се завръща Томов и така днес на врата на Гриша Ганчев увисват близо 13 милиона задължения към НАП. Нито един от хората преди него в Борисовата градина не е плащал на НАП, защото така правел Васил Божков!

И днес този заличител иска да е оздравител!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ