Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА се чуди на Божков: Не разбираме какъв оздравителен план е предложил

7 Dni Futbol10.05.201640

Представителят на ЦСКА в днешната среща между БФС и част от клубовете от “Б” и “В” група – Милко Георгиев, направи любопитен коментар относно предложения от Васил Божков оздравителен план за ПФК ЦСКА АД.

“Извинявам се, но ще ви поправя. Васил Божков не е предложил оздравителен план. Това, което аз прочетох, предполагам и вие сте прочели същото, е някакво абстрактно предложение за сериозно редуциране и разсрочване на дълговете. Т.е. ние не знаем какво някой, евентуално, би предложил, а камо ли г-н Божков, тъй като това писмо дойде от съвсем друго дружество”, коментира Милко Георгиев.

“Без да искам да обидя дружеството, което пусна писмото, но това е малко смехотворно. При сериозно редуциране и разсрочване… Нищо конкретно няма при така наречения план. Нищо конкретно. Смятам, че това се прави имиджово. Това дружество е прекалено наясно, че към този момент те не могат да предложат нещо конкретно. И при положение че и ние не можем да предложим нещо конкретно, както каза г-н Ганчев, нека Васил Божков лично излезе и обяви. Тогава и той ще отговори. Сега е малко несериозно”, допълни Милко Георгиев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ