Само в 7DniFutbol.bg

Сашо Димитров преобразява Берое, новият треньор готви чистка на чужденците

7 Dni Futbol10.05.201640

Берое ще бъде почти изцяло подменен и подмладен за следващия сезон. Новият треньор Александър Димитров е решил да изгради млад и перспективен отбор, който да бъде съставен изцяло от български играчи.

Младият специалист, който вчера бе официално обявен като бъдещ наставник на тима, вече работи по селекцията и провежда предварителни разговори с желаните футболисти.

От тима ще бъдат освободени чужденците Елиаш, Джоман, Керкар, Милисавлевич и Том. Вероятно и част от опитните български футболисти ще си тръгнат през лятото, пише Блиц.

Димитров се е насочил към футболисти, които е тренирал в юношеския национален отбор. Специалистът е провел разговори с двама от набелязаните – халфа Милен Гамаков от Ботев и нападателя Алекс Колев (Геел). Двамата ще бъдат свободни агенти след края на настоящия сезон и могат да се озоват в Берое без трансферни суми.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ