Само в 7DniFutbol.bg

Шах с пешката на “Герена”! Няма кой да спира Камбуров и Бадема

7 Dni Futbol09.05.201620

В Левски имат сериозен проблем преди домакинството на Локо Пд утре на “Герена”. Стойчо Стоев ще трябва да използва защита, която, ако наречем експериментална, ще е малко. Причината е в контузиите на Сърджан Лукин и Мики Орачев, както и в наказанието на Максимилиан Карнер. Австриецът получи деветия си жълт картон от началото на сезона срещу Монтана (1:0) и ще почива принудително срещу Локо и Пирин.

Стойчо Стоев има сериозни поводи за притеснения, тъй като основните оръжия в атаката на Локомотив – Емил Гъргоров и Мартин Камбуров, се намират в добра форма, а и Пауло Серджо се очертава като трансферно попадение. Наставникът на “сините” ще прекроява защитата сериозно, а вариантите за карето пред Йоргачевич не са много.

Капитанът Веселин Минев може да влезе като централен защитник редом до Александър Александров, а Сашо Александров да играе на левия бек. Отдясно при такова решение ще бъде върнат Роман Прохазка. Другият вариант също включва ротация на позицията на словака, който да играе в сърцето на защитата, а на двата бека да няма промени. Сменена ли бъде позицията на Прохазка, в центъра на терена шанс ще получи Мехди Бурабия.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *