Само в 7DniFutbol.bg

Скандал! Синдикът на ЦСКА покрил 2 бона дълг, Миньоро иска изхвърляне на “червените”

7 Dni Futbol09.05.201670

Ръководството на пер­нишкия Миньор ще пус­не в понеделник жалба, която може да изхвърли ЦСКА от първенството и турнирите на БФС. Става въпрос за сума от 2000 лева, която се дължи за пораженията, които агитката на „червените” нанесе на „Стадиона на мира” по време на двубоя от есенния полусезон.

Всички срокове за пла­щането на сумата вече са изтекли, като перничани са изчакали допълнител­но три месеца, преди да се решат на подобна стъпка. По наредба санкцията е изхвърляне на провинилия се клуб от въпросната група и турнира за купата на България.

Мачът бе на 29 ноември в Перник, като столичани спечелиха безапелацион­но с 3:0 след голове на Ни­колай Цветков-Демона, Преслав Йорданов и Мом­чил Цветанов. Безредиците на стадио­на станаха малко преди края, когато агитката на домакините тръгна към тази на „червените”. Част от запалянковците на гостите се опитаха на нахлуят на терена, но бяха възпрени от полицията. От мрежата на сектора обаче не остана почти ни­що.

Не са ясни причините, заради които синдикът на ЦСКА Дора Милева-Иванова не е платила тази су­ма, защото всички остана­ли дългове към БФС за картони, пиротехника и други санкции са били по­крити надлежно.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ