Сашо Томов прехвърли вината за фалита на ЦСКА на двама бизнесмени и скандализира: Левски е планиран шампион!

7 Dni Futbol07.05.201600

Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов обвини бизнесмените Петър Манджуков и Юлиан Инджов за фалита на клуба. Лупи хвърли вината върху тях, като обяви и точната цена, на която те са влезли в „червеното“ дружество – 1 милион лева. Той направи и скандално изявление за Левски, обявявайки, че „сините“ са планирани да станат шампиони, но не уточни от кой и кога.

„ЦСКА се стабилизира през 2014 година и отново беше първи. Нямаше как да се справям сам и затова поканих различни хора, които отказаха. През декември 2014 година подписахме съглашение с господата Манджуков и Инджов, които срещу 1 милион лева инвестиция поискаха контролният пакет акции. Тези пари отидоха за погасяване на задължения и заплати към играчите. През май месец те решиха, че ЦСКА трябва да мине през фалит и отбора бе разпродаден на безценица. Същата схема, по която бе фалиран „Кремиковци“. Това е едно и също престъпление.

Феновете на ЦСКА ги има и това е единственият стабилизиращ фактор. Има една илюзия, че Левски печели от случилото се с клуба, но това не е така. Всички губят. Левски е едва ли не планиран шампион, извадят ли още няколко отбора те могат да си играят сами“, каза още Лупи в предаването „Ничия земя“ на Нова Телевизия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *