Само в 7DniFutbol.bg

Сашо Томов прехвърли вината за фалита на ЦСКА на двама бизнесмени и скандализира: Левски е планиран шампион!

7 Dni Futbol07.05.201690

Бившият шеф на ЦСКА Александър Томов обвини бизнесмените Петър Манджуков и Юлиан Инджов за фалита на клуба. Лупи хвърли вината върху тях, като обяви и точната цена, на която те са влезли в “червеното” дружество – 1 милион лева. Той направи и скандално изявление за Левски, обявявайки, че “сините” са планирани да станат шампиони, но не уточни от кой и кога.

“ЦСКА се стабилизира през 2014 година и отново беше първи. Нямаше как да се справям сам и затова поканих различни хора, които отказаха. През декември 2014 година подписахме съглашение с господата Манджуков и Инджов, които срещу 1 милион лева инвестиция поискаха контролният пакет акции. Тези пари отидоха за погасяване на задължения и заплати към играчите. През май месец те решиха, че ЦСКА трябва да мине през фалит и отбора бе разпродаден на безценица. Същата схема, по която бе фалиран “Кремиковци”. Това е едно и също престъпление.

Феновете на ЦСКА ги има и това е единственият стабилизиращ фактор. Има една илюзия, че Левски печели от случилото се с клуба, но това не е така. Всички губят. Левски е едва ли не планиран шампион, извадят ли още няколко отбора те могат да си играят сами”, каза още Лупи в предаването “Ничия земя” на Нова Телевизия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ