Само в 7DniFutbol.bg

Херо и Мъри проправиха пътя! Трима се борят да ги последват в Казахстан

7 Dni Futbol07.05.201670

Нещо, което не се вижда често в българския футбол, разкрива казахстанското издание sports.kz. Според най-големият спортен сайт в бившата съветска република трима треньори от България се борят да застанат начело на един местен тим. Става дума за Тобол, който в момента е без треньор. От преди няколко дни е известно, че Петър Хубчев е опция пред шефовете на тима. Другите две имена обаче за първи излизат наяве в българската общественост. Това са Стойчо Младенов и Александър Станков. И двамата за последно работиха зад граница. Младенов изкара кратък период в Египет, където клубът му Ал Итихад го закъса финансово и той се прибра в началото на годината. Сашо Станков пък води китайския Хунан Билоус.

Интересно е, че Младенов бе спряган за поста на Петър Хубчев в Берое, а сега двамата са в дуел и авантюра в чужбина. В Казахстан Станимир Стоилов и Димитър Димитров – Херо вдигнаха изключително много реномето на българските треньори. С Астана Мъри два поредни сезона стана шампион на страната и изведе тима до историческо участие в Шампионската лига.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ