Само в 7DniFutbol.bg

Черно море опитва да опази звездите си от турци, холандци и Левски

7 Dni Futbol07.05.201640

Черно море започва офанзива за задържането на четирима от чуждестранните футболисти в отбора. На „Тича“ се надяват да обвържат с нови договори халфовете Марк Клок и Стенио, крилото Матиас Курьор и централният нападател Бакари. Настоящите контракти и на четиримата изтичат в края на сезона. В лагера на моряците планират футболистите да бъдат част от гръбнака на отбора през следващия сезон и за това ще впрегнат всички сили в задържането им. Преди известно време леки колебания имаше само за Бакари, но в последните мачове той е убедил, че ще бъде полезен и занапред.

На този етап по-несигурно изглежда оставането на Клок и Курьор. Според запознати, интерес към холандския дефанзивен полузащитник проявяват клубове от родината му и Турция. Ако се стигне до конкретна оферта към 23-годишния футболист от чужбина, то навярно тя ще бъде с доста по-добри условия от тези, които могат да му предложат във Варна. Въпреки това, в Черно море не губят надежда, че Клок ще продължи да бъде играч на отбора и през следващата кампания.

Бъдещето на Курьор пък е обвито в пълна мъгла. Националът на Мартиника до този момент не веднъж се врече във вярност на варненския клуб, ала дали ще подпише нов договор или ще избере по-изгодна оферта, каквито не липсват, ще се разбере в следващите седмици. Интерес към него има от Левски.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ