Само в 7DniFutbol.bg

Бивш директор в ЦСКА с обръщение към Ганчев: Ще ни оставите ли на разболяващите “оздравители”?

7 Dni Futbol07.05.201660

Бившият административен директор в ЦСКА Николай Дончев написа обръщение към Гриша Ганчев, в което за пореден път бе изразена подкрепата на червената общност към него. Вестник “Тема спорт” публикува обръщението на Дончев без съкращения.

На Вниманието на г-н Гриша Ганчев
София, 06.05.2016

Уважаеми господин Г анчев,
Казвам се Николай Дончев.

Първо, искам да уточня, че това лично обръщение към вас е поръчково. Поръчка от моето „червено” сърце, от моята вяра и моята безгранична любов към ЦСКА. Вие сам можете да прецените колко стотици хиляди ЦСКА-ри ще застанат зад тази „поръчка”!

Аз пиша лично до Вас и заставам отговорно зад всяка дума, без опит да се крия зад масата мои съмишленици, братя и сестри във вярата и любовта към нашия Велик Клуб ЦСКА! Това мое действие е легитимирано – първо, от актуалното развитие около ЦСКА през последните дни и второ, от факта, че аз лично в последните месеци съм присъствал в медийното спортно пространство с името си, отстоявал съм мнение, което се споделя от стотици хиляди червени сърца. Това мнение е, че Вие сте единствената алтернатива за нас, цесекарите, и за нашите деца по отношение бъдещето на най-великия футболен клуб в българската история!

Вие със сигурност осъзнавате каква е отговорността, която сте поели. Надеждата и вярата в доброто бъдеще на ЦСКА, свързана с Вашето име, е масивна и не е възможно – според мен – от днешна гледна точка, да си представим друго развитие на ситуацията. Паралелно с това Вие носите отговорност пред всички нас – тези, които сме зад Вас в борбата за ЦСКА – отговорност, която не се свежда само до издръжката на клуба. Да, това, което правите, инвестициите в стадиона, осигуряването на нормален професионален процес във футболното ежеднебие на отбора – това всички го виждаме и оценяваме. Със сигурност Ви го и показваме с присъствието си на стадиона и с подкрепата към Вас, която се вижда с просто око!

Но всички ние имаме и претенции и изисквания към Вас. Това също е легитимно!

И сега, моля Ви – поставете се на мястото на всеки един обикновен привърженик на ЦСКА: ние сме свидетели на масирана атака към клуба. На прага ни стои „оздравител”. Други са наточили отсега ножове за разправа с ЦСКА. Този нов дух и вяра, които царуват на любимия стадион от началото на отминаващия футболен сезон, не се харесват на задкулисните играчи в нашето общество. И на фона на всичко това виждаме говорители на „оздравителите”, писма, синдици с мнение, гласове от бивши служители в клуба.

Ние очакваме Вашата реакция, господин Ганчев!

Ние искаме да знаем къде сме, с кого ще бъдем и как ще продължим. Повярвайте – погледите сега са вперени във Вашата персона. Вие сте на ход! Оторизирайте Ваш говорител, който да излезе пред медиите и да оповести само едно нещо: Ще оставите ли ЦСКА на разболяващите „оздравители”? Ще останете ли начело на клуба при всички възможни сценарии? Това очакваме от Вас. Не е продуктивно да се мълчи точно в този момент!

Като се надявам да внесете яснота в нашите очаквания,

Оставам с уважението си към Вас.

Само ЦСКА!
Николай Дончев

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ