Само в 7DniFutbol.bg

Ганчев плаща за статуята на Стоичков

7 Dni Futbol07.05.201610

Ръководството на ЦСКА ще доплати за изработката на статуята на Христо Стоичков пред “Българска армия”. Ясно е кой дава парите в клуба и от къде ще дойдат средствата, които феновете няма да успеят да съберат. Както е известно, привърженици на “червените” обявиха, че ще съберат сами 60 хиляди лева, които са нужни за направата на статуята на Камата. Монументът обаче няма да бъде готов навреме за юбилея на Стоичков на 20 май, пише “Тема спорт”. Идеята бе тя да се открие тържествено за юбилейния мач на Ицо “50 години номер 8”, който е на същата дата.

Това обаче няма да стане факт поради технически причини – скулпторът няма как да приключи в срок. Подробности разясни един от инициаторите на проекта Бисер Митков от фенклуба на ЦСКА в Козлодуй “Червена чета Радецки”.

“Удължаваме кампанията за набиране на средства, тъй като има пречки пред срока, който си бяхме поставили – 20 май. Няма да можем да влезем в него поради технологични причини и продължаваме кампанията. Скулпторът няма да може да приключи в срока”, коментира Митков пред “Тема спорт”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ