Само в 7DniFutbol.bg

Чорбар или цесекар? Ти избираш!

Настана време разделно в ЦСКА. Или време за мъже, ако ви се гледа друг филм. Който и обаче от двата да си пуснете, ще ви постави пред дилемата: чорбар или цесекар?
Всъщност голямата, огромната част нямат съмнение – те са от ЦСКА! Точка! Не ги интересува чорбата в клуба, нито пък се облизват за нея. Те просто си обичат ЦСКА. И е време тази обич да бъде впрегната в битка с чорбарите. Навсякъде и с всички средства.
Александър Тодоров изброи вчера имената на петимата разпарчетосали ЦСКА. Имало и писмо до Сотир Цацаров. Главният прокурор едва ли ще му обърне внимание. Ако обаче утре ти му изпратиш, вдругиден той и така ден след ден Цацаров бъде засипван с писма срещу пернишката организирана престъпна група, дали ще му е все едно? Дали няма да разбере, че хората, обичащи ЦСКА са огромна сила и трябва да се съобразява с нея? Ето в това е смисъла от „армейска” общност. Тя има могъществото да решава огромните проблеми на клуба.
Като се оправи с „Титан”-ите, да подхваща базите. Настъпва време за избори. Смятате ли, че на Йорданка Фандъкова ще и е приятно всеки ден в нейната чакалня да има по 10 души, пеещи „Още от сърце…”? А дали ще е спокойно на спортния министър? Той обеща бързо разрешаване на проблема, а сега го отложи за есента. Има начин сектор Г да му подскаже, че това не е удачно. Да го пришпори най-накрая ЦСКА да бъде спокоен в дома си.
Това трябва да са приоритетите на цесекарите. Да натискат там, където се облизват чорбарите. Да пазят клуба от Гърнета и други пияндета. И да не позволяват борбата за чорбата да затрие ЦСКА.

2 коментара

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *