Само в 7DniFutbol.bg

Левски е изпълнил програма максимум – второто място

7 Dni Futbol06.05.201640

Наставникът на Левски Стойчо Стоев призна след победата с 1:0 над Монтана, че второто място за „сините“ в крайното класиране е бил „максимумът“ за тима му през сезона.

„Теренът бе доста тежък, въпреки че на телевизионния екран не изглежда така. Трудно се комуникира с топката, върви бавно. Затруднихме се. Изпускаме доста положения, а по този начин даваме поводи на противника да си повярва. Знаехме, че ще има много центрирания, но общо взето реагирахме адекватно“, коментира Стоев.

„Със сигурност ще има ротации в тима ни за последните мачове. Може да има такива във всички мачове. Ще са в рамките обаче на двама-трима човека, които по някои причини са взели по-малко участие в мачовете. Хем да дадат някаква свежест, хем и аз да имам някаква яснота и спокойствие за мачовете от Лига Европа. В едни турнири като европейските, там имаме нужда от голям брой футболисти. В България можеш да си позволиш с 12-13 играчи да изиграеш голяма част от сезона, но в Европа е различно.“

„Общо взето второто място беше максимума за Левски. След отнемането на точките първенството беше предрешено“, завърши наставникът на Левски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ