Само в 7DniFutbol.bg

Изненадите за “червените” фенове преди финала започнаха

7 Dni Futbol06.05.2016290

Феновете на ЦСКА от Фен клуб Сектор Г започнаха да разкриват част от приготовленията за финала за купата на България срещу Монтана на 24 мач. Организираните привърженици пускат специални фланелки за двубоя с надпис “Единен сектор Г”.

Ето официалното съобщение от “червените” привърженици:

От утре, в продажба ще бъдат пуснати червените тениски “Единен Сектор Г”, които ще са част от обявения за финала дрескод “червено”! Ще може да ги намерите във фен магазина на “Армията”, както и да ги поръчате онлайн през сайта ни. Молим ви, ако имате възможност да ги взимате директно от магазина на “Армията”, за да спестим сили и време с изпращане по Еконт. Цената на тениската ще бъде 8/10лв. за хора с членски карти и за такива, които нямат.

1

Утре ще бъде доставена първата партида от тях като в следващите дни ще има и нови бройки при по-голям интерес. Моля да бъдете търпеливи и ако няма вашия размер да изчакате новата партида, след което тениската ще ви бъде изпратена или дадена в магазина, където може да оставите име, телефон и желания от вас размер, при липса на такъв. Следете страницата, за да сте в крак с това, кога се пускат нови партиди. Нека целият Сектор “Г” бъде единен и “червен”!

Следващата седмица ще бъдат пуснати и дамски тениски от същия модел на същата цена.

Независимо дали ще си купите тениската или не, бъдете с вашата червена фланелка! “… стадионът целия червен!”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ