Само в 7DniFutbol.bg

Лечков пак подхвана Пенев: Къде е, Любо?!

7 Dni Futbol28.01.2015100

Йордан Лечков се страхува за живота си. Това заяви самият той при гостуването си в bTV, където говори основно за политиката и каза, че смята отново да се кандидатира за кмет на родния си Сливен, тъй като хората го искали. Освен това вицепрезидентът на БФС отново захапа Любослав Пенев, който след махането от треньорския пост в националния отбор се нахвръли на част от бившите си съотборници от “златното” поколение.

“Да попитам аз – А къде е Любо? Понеже аз обрах негатив, не разбрах защо, при положение, че съм вицепрезидент и пряк отговорник за националния отбор, редно е да му търсим резултати. За пръв път виждам подчинен да държи такъв тон към работодателите си. Десета година съм вицепрезидент във футболния съюз, такъв случай не съм имал досега. Все футболният съюз и четвъртите в света са виновниците за футбола ни. Вижте каква ни е държавата. Футболният съюз не отговаря за частните школи, ние сме регулаторен орган”, поясни вицепрезидентът на БФС.

“Вече 10 години сме ръководители, от първия треньор, досега при Петев, никой от футболния съюз не се е месил. Нека някой от треньорите да излезе и да каже, че сме му казвали да вземе този или онзи”, подразни се Лечков на въпрос защо през годините вратари са били отписвани от националния отбор заради Николай Михайлов.

Попитан дали се страхува за живота си, вицепрезидентът на БФС каза: “Кой не се страхува в днешно време? Утрешният ден не е ясен. Пожелавам си здраве и успех в бъдещия си политически живот.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ