Само в 7DniFutbol.bg

1 милион лева в Лудогорец за титла утре!

7 Dni Futbol06.05.201670

Добре свършената работа се заплаща добре. В това ще се уверят футболистите на Лудогорец след края на сезона, който вече е близо. Разградчани се нуждаят само от точка утре при гостуването си на Локомотив в Пловдив, за да си гарантират петата поредна титла. Хората на Георги Дерменджиев изпращат много спокоен сезон, в който реално почти нямаха конкуренция, но това не пречи на ръководството да даде сериозни премии.

По информация на “7 дни спорт” собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е заделил 1 млн. лв. бонус за футболистите, треньорите и щаба за спечелване на титлата. Титулярите, които играха в голяма част от мачовете, ще получат по около 50 хил. лв. премия. Толкова ще прибере и треньорът Георги Дерменджиев. За останалите хора от щаба, както и служителите – сред които домакин, масажисти, администрация и т.н., има по-малък процент от бонусите.

В условията на Кирил Домусчиев обаче има и друга много интересна клауза, според която футболистите ще вземат толкова повече пари, колкото голяма е разликата в точките с втория в класирането. В момента разградчани са с 14 пункта над преследвача си Левски. За всяка точка отгоре футболистите на Георги Дерменджиев ще вземат между 1000 и 2000 лв. над премията си. Така по всяка вероятност минимумът, който титулярите на Лудогорец ще вземат, е около 65 хил. лв.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *