Само в 7DniFutbol.bg

Берое търси победно начало на втория си век

7 Dni Futbol06.05.201680

Берое се изправя срещу Черно море навръх вековния си юбилей. Днес заралии празнуват 100-годишнината си и ще искат да влязат във втория век на съществуването си  с победа на “Тича”. Тимът се стреми да запази третото си място в класирането, докато варненци вече мислят за лятната селекция и новия сезон. Преди броени дни от тима си тръгнаха  Борислав Стойчев, Иван Маркович и Педро Еуженио. Намалената бройка играчи затрудни Никола Спасов при събирането на група за срещата, но той все пак ще заложи на оптималния състав, с който разполага.

Мамату Кулибали ще започне отдясно на защитата, а до Пламен Николов ще е Траян Траянов. В средата на терена ще действа дуото Стенио – Паланков. Марк Клок страдаше от хранително натравяне и ще остане на пейката. По крилата ще действат Симеон Райков и Матиас Курьор, а атаката ще се води от възродения Бакари.

За Берое се завръщат основни футболисти след контузии и наказания. Заралии ще изглеждат много по-различно в сравнение с равенството 1:1 със Славия под Аязмото. Станислав Костов ще води атаката вместо Исмаил Иса,  Спас Делев и Зехиров ще са по крилата. Младият Емин Ахмед ще е част от защитното каре заедно с Веско Пенев, Иво Иванов и Венци Василев. Елиаш, Джоман и Том ще са в средата на терена.

Вероятни състави:

ЧЕРНО МОРЕ: Китанов, Кулибали, Николов, Траянов, Венков, Паланков, Стенио, Райков, Илиев, Курьор, Бакари

БЕРОЕ: Макенджиев, Пенев, Иванов, Василев, Ахмед, Джоман, Том, Елиаш, Делев, Зехиров, Костов

Стадион: “Тича”, Варна
Начало: 15:30 часа
Съдия: Стефан Павлов

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *