Само в 7DniFutbol.bg

Вуцов се закани: В Ботев ще стане страшно, ако си отворя устата

7 Dni Futbol28.01.201590

Велислав Вуцов очевидно не таи особено добри чувства към доскорошните си работодатели в “Ботев” (Пловдив)… или поне към част от тях. В обширно интервю за вестник “ШОУ” ексцентричният треньор говори по най-различни теми, включително и за “канарчетата”, с които се раздели след елиминирането от Локомотив (Пловдив) за Купата на България.

“Ако си отворя устата за някои хора в “Ботев”, ще стане много страшно!”, закани се Вуцов без да назовава конкретни имена.

“Още е рано, не искам да казвам. Но определено имаше неща против мен. Не ми харесваха някои работи, но искам да запазя мълчание. Ако си отворя устата, ще вкарам голямо напрежение в “Ботев”, а не искам това да се случва. Желая само успехи на клуба. Досега никога не съм си позволявал да плюя по клуб, в който съм работил. И занапред ще бъде така. В “Ботев” имаше някои хора, които още от началото, когато пристигнах, не бяха доволни, че съм там”, каза Вили Вуцов пред “ШОУ”.

“Разделихме се цивилизовано. Нямам претенции към никого. Искрено благодаря на Иван Джиджев, и на другите от управата – Иван Йончев и Веско Бушев”, коментира още треньорът, а попитан защо не благодари на Тервел Златев, каза: “Щом не говоря за него, значи има някаква причина. Но нали ви казах, не искам да си отварям устата и да внасям напрежение в “Ботев”. Предстоят им важни мачове, желая успех.”

“Бях доволен, че ми се отдаде възможност да бъда треньор на “Ботев”. Клуб с отлична организация, с традиции, подкрепата на публиката много ми допадна. “Ботев” ми остана в душата и сърцето. Но имаше неща, които не ми допаднаха. През цялото време ставах свидетел на подмолни игри, което е най-неприятното”, добави Велислав Вуцов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ