Само в 7DniFutbol.bg

Край на слуховете! Кристиано Роналдо наби шута на Николета, Лозанова искала дете от звездата на Реал

7 Dni Futbol04.05.2016290

Най-шумната интимна афера между нашенка и световен спортист – тази на Николета Лозанова и Кристиано Роналдо. Инициативата за прекратяване на бурния романс, който се появи на страниците на всички световни медии, е на самия футболист. Той е поискал Николета да спре да го търси и да прекратят всички контакти помежду си.

В края на миналата година гръмна сензационната новина, че водещата на “Папараци” е успяла да омае еидн от най-желаните мъже на света. Николета и Кристиано се запознали в испанския хотел „Риц“ през ноември 2015-а, където Роналдо бил отседнал, а по случайност в него попаднала и плеймейтката с фризьора си Венелин Кондаков. Така дългогодишните опити на Лозанова да стане близка със суперзвездата на световния футбол се увенчали с успехи. Благодарение на нейната настоятелност, двамата си стиснали ръцете, а след това не било трудно да стигнат и до леглото.

Николета не очаквала, че от срещите им ще излезе нещо повече от еднократен секс, но очевидно Роналдо си е паднал по нея и двамата започнаха да се виждат все по-често. Така в рамките на няколко месеца Кристиано лично й изпращаше самолетни билети по линията София – Мадрид, за да има възможност да й се полюбува.

Сега обаче футболистът явно се е наиграл с Лозанова и типично по мъжки е спрял да й вдига телефона без да й даде обяснение за поведението си. Накрая все пак й заявил, че не иска да има повече вземане-даване с Лозанова, обявил й, че трябва да спре да го търси, тъй като бил фокусиран върху други цели. Първоначално Николета си помислила, че това е моментно явление и скоро пак ще я пожелае. Оказало се обаче, че Роналдо изведнъж станал толкова недостъпен, за колкото го мислела, преди да успее да го съблазни.

Португалецът не отговарял нито на повикванията й по телефона, нито на съобщенията, с които тя го заливала в социалните мрежи. Лозанова се убедила, че между тях е свършено, след като разбрала, че Кристиано ще става баща за втори път. Носителят на „Златната топка“ отново ще се възползва от услугите на сурогатна майка, както с първото си дете, и вече е съвсем близо до финализиране на процедурата, пише “Всеки ден”.

Щом научила за намеренията на Роналдо, Николета споделила пред приятелки, че няма нищо против тя, а не сурогатна майка, да роди дете на футболиста. Водещата се чудела защото Кристиано не е предпочел нея за родител. Явно наистина звездата на “Реал” Мадрид е с обратна ориентация, а връзките си с красиви жени ползва за параван.

„Това е най-големият креватен трофей на Николета и въпреки всичко тя не спира да се гордее с него“, разказват хора от обкръжението на Лозанова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *