Само в 7DniFutbol.bg

Божинов се размечта, иска да играе срещу Левски в Европа

7 Dni Futbol04.05.201630

Българският нападател Валери Божинов сподели, че мечтае да се върне на „Герена“ и да играе срещу Левски с Партизан в групите на Лига Европа. Божинов реализира два гола за Партизан срещу Спартак Сурдулица за успеха с 4:0 в сръбското първенство и вече има 18 попадения, само две по-малко от лидера в класацията.

„За мен е важно като нападател да вкарвам голове. Това е моята цел. Добър сезон се получава за мен. Целта ми е да стана голмайстор на сръбската лига и да спечелим Купата на Сърбия. Дай Боже да вкарам повече голове. Надявам се с мое попадение да спечелим Купата. Ще е черешката на тортата за този сезон“, коментира Валери Божинов в интервю за Дарик.

„Имам още една година договор. Тук се чувствам добре. Отборът играе нападателно, създаваме положения, а аз вкарвам голове. Какво ще се случи, ще преценим заедно с хората от ръководството на Партизан. Нормално е, ако има оферти, които устройват Партизан финансово да седнем и да говорим. Пожелавам си да играем с Партизан срещу Левски в Лига Европа. Това е една от мечтите ми, да се върна на Герена, да играя за Лига Европа срещу Левски. Надявам се да е в групите, защото така няма да има загубили от цялата ситуация“, добави още Божинов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *