Само в 7DniFutbol.bg

Шефът на ПФЛ: Половината билети за финала ще свършат утре, уцелихме с цените

7 Dni Futbol04.05.201640

Главният мениджър на ПФЛ Атанас Караиванов говори пред вестник “Тема Спорт” по повод първия ден от продажбата на билети за финала за купата между Монтана и ЦСКА.

“Интересът е изключително голям. Само днес (б.а. – вчера) при мен постъпиха толкова много заявки за билети, че мога да продам два пъти сектор А. Налага се обаче известна пресявка. Не ми се иска да пускаме фенове на най-долните редове в тази трибуна, защото няма да се вижда добре. Но ако интересът се затвърди -ще пуснем хора и там. Предполагам, че до ден или най-много до два секторите А и В ще бъдат изкупени. Търсенето е наистина страхотно”, заяви Караиванов.

Фенове на ЦСКА разкритикуваха високата цена на пропуските (10, 15 и 20 лв. спрямо 12 лв. в последните няколко финала за купата). По този повод бившият шеф на армейците коментира:

“За мен това са разумни цени, на същото мнение са и от Eventim. Предвид добрата продажба през първия ден смятам, че сме уцелили със стойността на пропуските. Няма никакви сътресения. За феновете на ЦСКА 20 лева са нищо предвид важността на финала. Само към 18:00 часа (б.а. – вчера) вече са продадени 13 000 билета, но сега очаквам да започне нова вълна и много хора да си вземат пропуски на прибиране от работното място. Хубавото е, че доста каси работят дори до 22:00 часа. Смятам, че докъм 18 май до голяма степен продажбата ще е приключила.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ